3 BEAUTYNEWS FRA H&M

bilde (326)

Selveste Snehvit har kommet med tre nye dufter. Black Berry, Vanilla Apple og Sugared Fig. Ganske så kule i grunn, og står ikke noe tilbake for alle kjendisduftene som florerer på markedet. De er supersøte, og passer perfekt som gave til en ung jente eller til deg selv. Prisen er det heller ingenting å utsette på. Du får ganske mye gøy for 49 penger 😉 .

bilde (325)

Fantastisk fine vippetenger i fantastisk fine metalliske farger. Et alternativ til klassikeren fra Shu Uemura, som er min favoritt. Uansett hva du velger er det aller viktigste at du faktisk bruker vippetang. Intet skjønnhetsverktøy gjør mer for blikket ditt enn en slik. Løp og kjøp ♥.

bilde (324)

Disse her er intet mindre enn geniale. Tørre i den ene enden, og fuktet med øyesminkefjerner i den andre. Supre å ha med seg på reise. Min soleklare favoritt er Eau Micellaire Douceur fra Lancôme, og på reise har jeg alltid hatt med meg eye make-up remover pads fra Simple, men nå skal jeg teste disse. Da blir det nok litt lettere å ta bort sminken rundt kantene også. Det er jo ikke alltid like lett å komme til med en bomullsdott 😉 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *