55 IN LOVE

Selv om jeg ikke ble overvettes begeistret for Chanel sin nyeste duft Coco Noir, betyr ikke det at jeg ikke liker Chanel. Jeg er utrolig fascinert av merket, og det har fulgt meg siden jeg som barn fikk lukte på min farmors Chanel no 5, som er en absolutt vidunderlig vakker duft. Denne rougen er min nye favoritt i min samling av Chanel makeup, og den er helt fantastisk! En hovedregel er at man skal bruke pudder på pudder, og krem på krem, men regler er til for å brytes. Av og til med hell, og av og til med mindre hell. 55 in love kan du fint bruke rett på foundation uten å pudre først. Helt sant. Den gir en utrolig fresh glød til kinnene, en glød som ser ut som om den kommer innenfra, som friskt blod i kinnene etter en gåtur i skogen en klar høstdag. Eller som en ekte forelskelse, derav navnet. Fargen ser sterk ut i skrinet, men påført med en kost gir den et veldig naturlig og flott resultat. Min nye favoritt. I`m in love.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *