60 ÅR MED ROCK’N ROLL!

Det ble tid til en lydsjekk til i dag, og på vei ut av Brygga Kultursal fikk jeg øye på dette!

  Metervis med dokumentasjon på alt pappaen min har holdt på med innen musikk siden han som 15-åring ble helfrelst av Elvis Presley, tok rocken fatt og aldri så seg tilbake. I dag er han 75 år og 60-årsjubileet som rockenroller feires med brask og bram, og et skikkelig band, i en fullsatt kultursal her i Halden. Dette kommer til å bli et minne for livet som en hel haug engler har dratt i gang. Ingenting gjør seg av seg selv, og jeg vet at det er utrolig mange nydelige mennesker som har jobbet for å få denne kvelden på plass for pappa. Ingen nevnt, ingen glemt. For min egen del vil jeg bare få si tusen, tusen takk for alt sammen til dere alle sammen, og for at jeg får være med og bidra jeg også. Nå er det bare et par timer til showet begynner, så det gjelder å finne fram mascaraen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *