70s VINTAGE FINDS

20140317-134606.jpg
Jeg morer meg med å gå på skattejakt i egen garderobe om dagen. Nå som våren er her er det gøy å se om man kan finne noe «nytt» og spennende å gå sesongen i møte med. Denne myke og deilige veska her er jo helt super. Husker jeg fant den for mange år siden, og er sjeleglad nå for at jeg aldri har kastet den eller gitt den bort til Fretex, som jeg alltid pleier. Den har rett og slett overlevd alle rydderunder i over 20 år!

20140317-135056.jpg
Det samme har disse grove skinnsandalene med såle i tre. Kjøpte de i en butikk som ikke finnes lenger, og de er av et merke jeg aldri har hørt om siden. Artig! Kjenner jeg blir glad for at jeg alltid har beholdt de også. Tenk så digg å bruke dem til jeans med skikkelig sleng, bredt belte og lavt liv. Weee! Gleder meg til sol og sommer i 70-tallets tegn 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *