A Countrynight in Oslo

Fredag kveld, 6.11.15, tok vi turen til Oslo for å spille i et veldig hyggelig selskap, med særlig herlige gjester for en helt fantastisk jubilant. Tusen hjertelig takk for oppdraget. Det var utrolig gøy å få bidra på festen sammen med en fin gjeng andre folk også! Det var rene minifestivalen, og verdens beste lydmann, Vegard Michalsen, sørget for god lyd gjennom hele kvelden. Tusen, tusen takk.

  Omar Østli, Åsmund Solli, meg og Lars-Ivar. Jørn Raknes er også med i bandet. Vi spillte et sett eget materiale først.
  Jørn Raknes på dobro og pedal steel. 
  Både vi og gjestene hadde det veldig gøy! 
  Hasse Farmen, til høyre, og jeg sang tre duetter sammen. Vi hadde aldri møtt hverandre før, kun øvd hver for oss. Han i Oslo og jeg i Halden. Det eneste vi hadde blitt enige om var selvsagt toneartene på låtene. Vi hadde det storveis moro da vi sang sammen for aller første gang. Det gikk så fint! Dette var én av jubilantens mange geniale forslag, og bandet hjalp godt til her også. Vi sang et lite utvalg av låtene til Gram Parsons intet mindre. Tusen takk, Hasse. Og tusen takk for den morsomme hjemmeleksa, herr. Jubilant!
  Alle foto: Gro-Anita Myklevold, i midten, til høyre Camilla Bjørke og meg til venstre. Tusen takk, Gro-Anita. Det er alltid ekstra stas å møte haldensere i Oslo! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *