A FEW PICS FROM BUCKLEYS

Jeg har fått noen bilder fra minifestivalen som var på Buckleys siste helgen i september. Her sitter jeg backstage, og er akkurat ferdig med å spille. Foto: Vibeke Sjøvold.

En kjempesøt dame fra magasinet BluesNews intervjuet meg, og sa hun skulle sende et eksemplar av bladet til meg i posten i desember. Det gleder jeg meg til. Det er alltid litt spennede å se hvordan det ble. Foto: Vibeke Sjøvold.

Her er vi i aksjon! Fra venstre: Freddy Holm, Åsmund Solli, Omar Østli og Terje Støldal. Dette er verdens beste karer, og jeg setter så utrolig pris på at de vil spille med meg. Love them ♥. Foto: Vibeke Sjøvold.

Dette bildet er det Karin Wright som har tatt. Sjekk ut www.karinwright.com. Herlig dame.

Fine Vibeke Sjøvold og meg. Hun er enestående ♥. Helt til høyre ses Tom Mathisen, en kjernekar det også. Han kom til Buckleys for å høre på oss, sammen med en venn av seg. Det ble jeg utrolig glad for. Alltid ekstra stas med kompiser fra Halden. Tusen, tusen takk for bildene Vibeke. Det er jo bra noen har vett på å knipse litt, når en sjøl har hodet et annet sted 😉 . Foto: Omar Østli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *