A FEW PICS FROM MALMÖ

Navnet bak disse bildene er Jari Kinnunen. Han gjorde en kjempejobb med å dokumentere de to konsertkveldene som ble holdt på Viktoriateateret i Malmö da Rootsy feiret bursdagen sin der 10. og 11. september i år. Her er bildene han tok av Omar, Freddy og meg sammen med det fantastiske backingbandet The Original Five. Vil du se alle 47 øyeblikkene fra kvelden finner du de hos Rootsy Live Malmö på FB.

IMG_4973.JPG
For et lokale det var å spille i! Fem engler og meg.

IMG_4970.PNG
Freddy Holm.

IMG_4972.JPG
Freddy, Omar og en glitrende musiker fra backingbandet. Han trakterte det aller meste på strenger.

IMG_4971.JPG
Også meg, da. Jeg sang tre låter fra Till Harry. Flickan i Havanna, Tindrande Stjärnor og Mitt Hjärta Itu.

Alle foto: Jari Kinnunen.

Tusen, tusen takk for at du tok med deg kameraet de to kveldene. Det settes utrolig pris på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *