A NIGHT TO REMEMBER

Det ble smekk fullt på Siste Reis i går! Helt utrolig at så mange ville komme for å høre på oss! Jeg fikk mange fine gratulasjoner og nydelige gaver. Dette vakre kortet fulgte med en bukett hvite roser. De ble lagt på scenen ved mikrofonen. Jeg plukket dem opp, viste dem til publikum og takket Anita og Elisabeth skikkelig. Æres den som æres bør.

Kjære Anita og Elisabeth. Dere er så utrolig søte og hyggelige. Tusen, tusen takk for de flotte rosene, og for at dere kom på platebursdagen vår. Jeg er så heldig som kjenner dere. Ekte engler er det dere er ♥ .

Hils på Trine Thowsen og Geir A. Monge. To av norges beste frisører. De kom hele veien fra Moss til Halden for å høre på oss. Helt utrolig. Av dem fikk jeg også en aldeles nydelig bukett røde og hvite roser. Se bare her…

Ord blir jo fattige. Jeg kan bare takke fra dypet av mitt hjerte for at dere kom, for blomstene og for at dere bidro til å gjøre kvelden uforglemmelig. Love you ♥ . Bildet av Trine og Geir er tatt av Omar Østli.

En av mine kjæreste venninner og meg selv. Gro A. Myklevold og mannen hennes Henrik Bøhn, tok turen til Siste Reis og bidro, as always, med sine herlige personligheter og blotte nærvær til at kvelden ble helt praktfull. Tusen, tusen takk for at dere kom. Love you ♥. Foto: Omar Østli.

Av min fine kusine fikk jeg verdens beste kjeks. Disse her MÅ du bare prøve. De smaker vidunderlig av deilig smør og rose, er ekstremt gode og perfekte til te. Ekte engelske kjeks. De finnes i mange smaksvarianter, men disse her er helt klart min favoritt. Min fine kusine er genial og velsignet med verdens beste smak. Hun og tante kom til Halden fra Sarpsborg for å feire med oss. Ekte engler de også ♥.

Du finner disse delikatessekjeksene på Glassmagasinet i Oslo, men sjekk også ut www.fortnumandmason.co.uk. Bare boksen de kommer i er verdt en nærmere titt. Hinsides fin, da.

Min fine pappa i hyggelig prat med Raymond Jakobsen. Bra menn ♥. De koste seg storveis i går kveld, og bidro selvsagt også til at platebursdagen ble helt fantastisk. Foto: Omar Østli.

Her står jeg sammen med de herligste jentene i Halden. No kidding! Love them ♥. Fra venstre: Ann-Charlotte, Gro, meg og Marita. Vi ble et yndet fotoobjekt der vi stod under Happy Birthday-ballongene, for flere stilte seg opp og knipset bilder av oss. Dette fotografiet er det Henrik Bøhn som står bak. Til absolutt hver eneste en av dere som kom til byens beste pub i går: Dere gjorde kvelden vår så uforglemmelig og fantastisk flott! Håper å få æren av å se dere snart igjen. Dere er best. Big, Big Hug 🙂 .

2 tanker om “A NIGHT TO REMEMBER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *