A SPLASH OF ROSE

IMG_4188.JPG
Så langt tilbake jeg kan huske har jeg alltid likt følelsen av ansiktsvann. Det er oppkvikkende, oppstrammende og poresammentrekkende, men det aller aller beste er at det føles som å gi huden en skikkelig dose ren og konsentrert fukt etter rensen. Jeg har møtt hudpleiere som mener at det ikke er nødvendig å bruke det, og at det ikke har noen funksjon, men jeg mener det helt motsatte selvfølgelig. Ansiktsvannet er den perfekte avslutning etter rensen og klargjør huden for videre kremer og serumer. Det toner huden og tilfører masse pleie, og ikke minst, en forfriskende følelse av velvære og glede. Min favoritt er dette rosevannet fra Babor, og jeg har brukt det i årevis. Jeg er i det hele tatt en stor fan av alt med rose i. Rosens hudpleiende egenskaper er fantastiske, og jeg er alltid bevisst på denne ingrediensen i produkter. Eau de Rose fra Babor er det aller beste hudvannet jeg har vært borti, og jeg ble først kjent med merket da jeg gikk hudpleielinjen på Borg vgs i Sarpsborg, så jeg har i grunn brukt og anbefalt dette merket til og fra siden den gangen, hvilket betyr at det er av høy kvalitet.

IMG_4187.JPG
Rose Toning Lotion er et styrkende ansiktsvann med naturlig ekstrakt fra roser og den eksklusive detoxekstrakten fra Åkermåne. Det passer for alle hudtyper, virker beroligende og avstressende med allantoin, bisabolol og panthenol. Huden blir klarnet og behagelig myk. Det er uten alkohol og er mildt og fint, perfekt for min sensitive hud. Jeg finner det ofte på apotek i Tyskland når jeg er på reise eller hos hudpleier her i Halden. Et lite tips er å oppbevare Eau de Rose i kjøleskapet. Da er det kaldt og herlig på huden ved påføring. E.L.S.K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *