A VERY MERRY BIG THANK YOU!!

Konserten på Folkets Hus i Tistedalen i går kveld var intet mindre enn en braksuksess!! Håkon og Omar rokket folket rett inn i hjerterota, og de storkoste seg alle sammen. Sjelden har jeg sett så mye spontan glede i fri eksplosjon og utfoldelse. Helt fantastisk!
Tusen hjertelig takk for alle likes på bloggen her i det siste også. Enten det er dufter eller musikk det handler om; Jeg setter utrolig pris på tilbakemeldinger fra dere, det er veldig gøy og inspirerende.
Jeg vil også få lov til å takke Thormod Meyer som sendte oss et bilde fra Folk i Halden 2013. Jeg er så takknemlig for alle bilder, for det er ikke så lett å huske på sånt når man står der selv. Julegaver kan komme i så mange former, så igjen; A VERY MERRY BIG THANK YOU til alle fine folk jeg har hatt gleden av å møte så langt, for alle tilsendte bilder og for all hyggelig respons her på bloggen. Ha en fortsatt nydelig Jul, alle. Klem, Hege.

20131226-120540.jpg
Omar Østli og meg på Folk i Halden Lever Herrens Glade Dager 2013. Jeg sang City Central Pensjonat av Omar Østli og Du Blir Ikke Rost Før Du Er Borte Vekk av Roy Willy Olsen. To fantastiske låter. Foto: Thormod Meyer. Weeee!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *