ALLTID MED MEG

  Denne lille ringen i sølv og emalje fikk jeg av min fine mamma for mange, mange år siden. Jeg vet ikke hvor gammel den egentlig er, men den er helt klart vintage. Hun fikk den i gave av nabogutten Kjell da hun var liten, og jeg var ikke gamle jenta selv da hun ga ringen videre til meg. I min hverdag som frisør begrenser det seg hvor mye av ringene mine jeg får brukt, men når jeg ikke er i salongen er det nettopp den her ringen jeg alltid velger å ta på. En dame jeg møtte for en stund tilbake lærte meg ett og annet om smykker. Hun sa at det var viktig å bruke smykkene sine mens man faktisk kunne bruke dem, og ha glede av dem. De skal ikke ligge bortgjemt i et skrin eller en skuff. Det er meningen man skal ha dem på seg og ikke spare på dem. En vakker dag kan man jo ikke ta dem på seg noe mer, og da er det for sent. Dette tenker jeg på hver gang jeg tar fram denne ringen, og andre smykker jeg er glad i. Jeg har blitt mye mer bevisst på å bruke de smykkene jeg har, og jeg er helt sikker på at det finnes utallige vakre smykker bortgjemt og glemt i vakre skrin og kommoder rundt omkring i verden. Så hvis du er så heldig å ha smykker du liker og er ekstra glad i, ta dem fram og ta dem på. De gleder både deg selv og andre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *