ARGENTINSK AFTEN

En herlig invitasjon har dumpet ned i postkassen min. Parfumerie i Vibesgate arrangerer argentinsk aften i morgen kveld. Eventet gjøres i samarbeid med den argentinske ambassaden og Moestue Grape Selections, som blandt annet serverer vin fra Patagonia. Julian Bedel, mannen bak dufthuset Fueguia 1833, kommer på besøk fra Buenos Aires. Det blir også prominent besøk fra den argentinske ambassaden.

Fueguia 1833 er Julian Bedels hjertebarn. Julian er etterkommer av flere store oppdagelsesreisende, og selv litt av en eventyrer. Med Fueguia 1833 ønsket han å skape et duftrike som en hyllest til den utrolige natur-og kulturrikdommen på det sør-amerikanske kontinentet. De aller fleste av essensene han benytter seg av kommer også derfra. Han bruker også et utall utsøkte essenser fra andre deler av verden, så som vetiver fra Madagaskar, sjasmin fra Grasse og «egenkomponert» bulgarsk rose. Resultatet er meget elegante og individualistiske produkter. Jeg vil anbefale deg å gå inn på www.parfumerie.no. Der kan du se de vakre flakongene, og lese litt mer om hver enkelt duft. Kanskje finner du noe du liker?

Allerede før lansering har Fueguia 1833 fått omtale i Fodors, Wallpaper, Monocle, Vanity Fair og New York Times. Parfumerie i Vibesgate er blant de aller første som får lov til å selge disse produktene i Europa.

Jeg gleder meg som et lite barn på selveste Julaften til dette her, og må bare få lov til å si: Tusen, tusen takk for invitasjonen ♥ .

2 tanker om “ARGENTINSK AFTEN

  1. Hei, Hege! Takk for sist. Det var veldig givende å prate med deg. Jeg har lest litt på den fine bloggen din, især innleggene om parfyme, og nikker og ja-er.Jeg har faktisk Songes, og Angel var min favoritt i yngre dager! Så også at du hadde skrevet om Calyx, og det var en parfyme jeg var på jakt etter lenge. Husker jeg også luktet på en parfyme hvis flakong var som en liten kjegle, og den sølvfarvede toppen hadde en lang «nål» som pekte oppover. Vet du hva den heter? Jeg har også en prøve på Mon parfum chéri. Elsker flakongen! Den er god.
    De neste jeg skal nyte bedre kjennskap til er Vetiver Extraordinaire, Nuit de Tubéreuse, Humbolt som jeg tok en dusj av i går og fikk alle mulige slags romantiske erindringer. Traversée du Bosphore, Noir Epices…, og så SKAL jeg kjøpe A Portrait of a Lady når de får inn den lille igjen.

    Sees! – T. Brekke

    • Hei, Tonje :). Tror duften du husker i en kjegleformet flakong er fra La Prairie. Det er den enste jeg vet om som passer beskrivelsen din. Vet ikke hvordan de lukter, for jeg har aldri sniffet på dem. Tusen takk for den fine kommentaren din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *