B.O.D.Y.L.I.C.I.O.U.S

Jeg er veldig begeistret for naturlige produkter. Det er også huden min, og det er i grunnen den som bestemmer. Her er to soleklare favoritter jeg stadig kommer tilbake til, og som jeg har brukt til og fra i årevis. L`Occitane sin mandelserie til kroppen dufter himmelsk, fukter huden maksimalt og er helt vidunderlig lett i konsistensen. Dusjoljen til venstre på bildet blir melkeaktig i kontakt med vann, og gjør huden myk og smidig. Den brukes akkurat som en vanlig dusjsåpe. Kroppskremer på krukke er heller aldri feil, og kremen til høyre fukter uten å etterlate en fet hinne på huden.

Nå er det heller ingen hemmelighet at jeg er særdeles glad i mandler. Både i form av mat, duft og hudpleie. Mandelen er en en skikkelig muskel fra naturen det er verdt å gi litt oppmerksomhet. Den er rik på gode fettsyrer, E-vitamin og proteiner. Derfor er mandeloljen uovertruffen som ingrediens i hudpleie. L`Occitane er et merke jeg kun har fått tak i på taxfree, men nå finnes det faktisk er i Halden! Jeg så de hadde tatt inn mandelserien på apoteket på Halden Storsenter! Har du en tørr og sensitiv hud er dette serien for deg. Den er også perfekt nå på høst – og vinterhalvåret da huden ofte trenger litt ekstra næring. Bare et lite tips ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *