BACK TO THE COUNTRY

I dag har jeg befunnet meg i landlige omgivelser. Det har vært digg! Fint vær, vind i håret og duften av gress. 

  På min vei måtte jeg le av dette skiltet. Artige greier. 
  Siden jeg ikke visste hva ponnien het, døpte jeg henne Miss Blondie.
  Oppheng på rosa, alltid hatt det. Fargen er beroligende, myk og utrolig nydelig. Rosa er fint! Det kuleste med disse blomstene er at de føles som kreppapir å ta på. De har helt knusktørre kronblader og det knirker og knitrer så fint når man tar på dem. Er det noen som vet hva de heter? 
  Det søteste skiltet jeg noen gang har sett! Der endene møtes. 
  Så fredelig og fint å se på hestene beite i sola. Visste jo ikke hva denne het heller, så jeg døpte den Mr. Black Diamond. Dette har vært min fine søndag. Håper din dag også har vært full av morsomme inntrykk, masse sol og frisk luft 🙂 . 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *