BEAUTIFUL PEOPLE I MET

Det har vært to fantastiske dager i Malmö. Jeg har møtt flotte mennesker og drukket verdens beste kaffe hos Lilla Kafferosteriet . Freddy Holm og Omar Østli har spilt sammen med meg, og jeg har fått oppleve vakre Viktoria Teater i all sin prakt, og hilst på noen av de som jobber der. Tusen takk til Håkan Olsson med familie for invitasjonen til denne herlige bursdagsfeiringen! Det kommer til å bli et kjært minne, og ja, vi kommer gjerne tilbake for å spille der igjen.

IMG_4610.JPG
Denne gjengen spillte jeg sammen med på onsdagen. The Original Five var vårt eminente husband. Deretter avløste den ene etter den andre hverandre gjennom hele kvelden. Richard Lindgren, Ellen Sundberg, Basko, Slow Fox, Andi Almquist, Annika Fehling og Svante/Birdlegg. Så hadde vi en liten pause. Deretter åpnet The Original Five ballet igjen, og da stod Yonder, Mathias Lilja, meg og Chip Taylor for tur.

IMG_4603.JPG
Eddie Stout og meg backstage. Eddie er en nær venn av Håkan og han hadde reist hele veien fra Austin til Malmö for å feire Rootsy sin 10-års dag.

IMG_4604.JPG
Det er viktig å dra fram skjorteermet for at det skal bli fint på bildet, da.

IMG_4605.JPG
Eddie spiller blues, og han er drivende god. Sammen med sin kompanjong Birdlegg fikk de publikum til å koke med blues made in USA.

IMG_4606.JPG
Fra venstre: BIRDLEGG. Han er totalt rå til å danse, spille munnspill og synge blues. Ellen Sundberg og Vibeke Sjøvold. Flotte folk!

IMG_4613.JPG
Torsdagens program fortsatte i god stil, og vi avsluttet på en utrolig vakker pub i Malmö ved navn Bullen. Der serverer de god mat og god drikke. Lokalet deres er nydelig og i tradisjonell engelsk pubstil der mørkt treverk, malerier, tunge tapeter og fantastiske lamper pryder rommet og setter stemningen. BULLEN er også verdt et besøk hvis du skal ta turen til Malmö. Tusen takk for nå alle, og fine Malmö. På gjensyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *