BITTELITT SHOPPING

Etter Afternoon Tea på Bristol i Oslo i helgen og øving på hotellet sammen med Richard Lindgren Band, ble det litt tid til shoppings sammen med min fine kusine før spilling på kvelden. Jeg har ønsket meg en fuskepelsjakke i årevis, men ikke funnet den rette modellen. Nå har den altså kommet til kloden hos H&M. En superfin modell med hette, lommer og perfekt mønster i en perfekt fargetone. Ikke for oransje med andre ord. En duffelcoat-modell. Den er SÅ fin. Du ser den helt til høyre på bildet.

Jeg måtte ha med meg denne lakken også. En frisk, rød farge med delikat, metallisk gull i seg. Rødt og leopard er en klassiker. Funker alltid.

Hos Kicks på Eger fant jeg denne lille favoritten. En aldeles fløyelsmyk lipbalm med en duft av rose. Den er til å bli lykkelig av. Konsistensen er fantastisk, og roseduften smyger seg lifflig opp i nesen. En livredder på dager du kan trenge litt solskinn når det regner. Dessuten er boksen den kommer i nesten ubeskrivelig fin.

Måtte jo bare ha med meg disse her hjem også, da. Er de ikke kule, eller? Limited edition hos Narvesen. Nesten synd å drikke dem opp ♥ .

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *