BLOODSTAINED CHEEKS

20130621-112929.jpg
I dag hadde jeg store planer om å skrive litt om rouge, og min beautypartner in crime på Instagram utfordret meg til å vise mine sommerfavoritter der, så da viser jeg dem like gjerne her også, pluss at det er litt bedre plass her til å skrive mer utfyllende om hvorfor du skal bruke rouge!

Rouge er et av de viktigste produktene du kan ha i sminkepungen din. Den gir masse glød til ansiktet, fremhever det hvite i øyet og gir deg det løftet du trenger på grå og tunge dager. Det finnes ikke noe annet makeupprodukt som gir deg så mye helse i en liten boks! På bildet ser du fra venstre Chanel 64 Pink Eksplosion, Canel 55 In Love, Guerlain 02 Sunny Pink og Kjær Weis sin Sun Touched. Disse er mine friske og gode favoritter, og jeg er helt avhengig av dem. På hverdager kommer du langt med en lett foundation, rouge og vippetang.

20130621-113837.jpg
Her ser du Dior sin Rosy Glow og Clinique sin chubby stick i 15 Pudgy Peony. Disse er jeg også veldig glad i. Den sistnevnte er til leppene, men disse stickene er også supre som kremrouge. Husk at uansett hvilket merke du kjøper så funker kremrouger til både lepper, øyne og kinn. Konsistensen er svært anvendelig, og det er bare fantasien som setter grenser. Husk bare å sette den med litt pudder når du bruker den til å gi liv til blikket ditt. Rouge kombinert med solpudder er også en slager, for det handler jo i det store og hele om å spille på de naturlige fargene du har fra før.

Da er det bare å sette i gang, og hvis det er noe du lurer på, er det bare å spørre. Jeg hjelper deg gjerne med tips og råd når det gjelder både fagevalg, merker og hvilke konsistenser som passer din hudtype. Ha en herlig helg med friske roser i kinnene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *