BRYGGERHUSET

Noe av det koseligste med høsten er å gå på kafe når det regner. Halden har et vidunderlig lite sted ved navn Bryggerhuset. Her får du nydelig mat, god atmosfære og super shopping på en og samme tid. Stedet ligger midt i hjertet av sentrum, og er et must å stikke innom hvis du skal besøke byen.

Det er ikke bare maten som er god der i gården. Bakervarene er fantastisk gode, og kakene savner sidestykke. Her får du verdens beste ostekake med bringebærsaus og verdens beste gulrotkake med et tonn smørkrem på. Det spares ikke på kruttet, og det er en av grunnene til at det alltid er så mage folk der. Hjemmelaget er det også.

Av og til trenger man en liten vannbakkels.

 Jeg falt pladask for denne. En superkul lampe med stjerner? Finnes det? Ja, det gjør det. Er den ikke bare helt fantastisk fin? Det er litt skummelt å spise god mat og kaker i en interiørbutikk. Hvor man enn ser seg rundt er det fine fristelser ♥.

Og rålekre lysestaker. Bryggerhuset ligger rett ved Busterudparken, og utsikten fra bordet vårt er like vakker som butikken er inne. Det blir nesten enda finere når det regner ute.

Jeg synes klokker i et interiør skaper en egen ro i rommet der de står. Hvis de ikke tikker veldig høyt, vel og merke. Denne står det også New York på. What`s not to like? Love it!

En av mine største svakheter her i verden er sitronterter. På Bryggerhuset har de en av de beste jeg har smakt, og jeg har smakt en del. Nå drømmer jeg bare om at de skal få Sara Bernard også. En klassiker jeg alltid har gitt etter for. Sukk(er)… Eller er det å lage ris til egen bak(st)? Bryggerhuset er et av mine favorittsteder her i den fine lille byen min. Me like!

 

2 tanker om “BRYGGERHUSET

    • Hei, Katharina! Det aner jeg faktisk ikke. Lampa er kjempefin, men Bryggerhuset har dessverre lagt ned interiørdelen av butikken sin, og er nå kun kafé. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *