BUDSJETTKUPP!

bilde (333)

Her kommer to topptips fra en proff, hehe. En av verdens aller beste håndkremer finner du på Vita. Denne er en klassiker som leverer, og redder mine frisørhender fra den totale undergang gjennom hele vinteren. Har du problemer med tørre hender, og føler at du må smøre deg hele tiden, er dette kremen for deg. Smør deg også hver kveld før du legger deg, slik at kremen får virke i timevis over natten. Den er superkonsentrert og superdrøy. Etterhvert vil du merke at du ikke behøver å smøre deg så ofte som før, og at hendene dine blir myke og glatte over lengre tid.

Bomullspads finnes det mange varianter av, men ikke alle er like gode. De aller beste finner du på Kiwi, av alle steder. Ja, du leste riktig. Kiwi sin First Price serie har fantastisk gode bomullspads. De består av 100% ren, myk bomull. De er uten optisk hvit klor, fargestoffer og parfyme. De har super absorberingsevne og loer ikke. En pakke inneholder 80 pads, og koster kr. 6,90. De beste padsene jeg har brukt i mitt liv, og jeg har testet mange ulike merker, typer og varianter.

Ha en herlig helg i skjønnhetens navn, alle dere fine leserne mine 🙂 . Tusen takk for flotte tilbakemeldinger dere gir meg i det daglige, face to face. Dere gjør meg kjempeglad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *