BYE BYE BREIM

20130714-114459.jpg
På min lille tur til Breim pakket jeg med meg denne duften i kofferten. Den er en av mine absolutte favoritter fra mainstreammarkedet. Jeg bruker dufter veldig bevisst, og velger med omhu hver gang jeg skal ut på tur. Denne gangen ble det denne. Narciso Rodriguez For Her edp har vært en perfekt følgesvenn, og gitt meg akkurat det lille ekstra jeg har ønsket meg for dagen, hver dag. Denne duftlinjen har etterhvert fått mange nye familiemedlemmer, men mine favoritter er denne i edp og den sorte flasken i edt. Nå er kofferten pakket, vi reiser hjemover igjen. Mitt opphold her har vært helt fantastisk, og jeg kommer aldri til å glemme det. Et minne for livet. Til arrangørene må jeg bare få lov til å si: Tusen tusen takk for alt sammen! Hilsen, og stor klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *