BYE BYE KRISTEN BYE BYE

  Min kjære svarte slim jeans fra Gina Tricot er nå blitt utslitt, og kan dessverre ikke brukes mer. Kristen har vært med meg på mye moro de siste årene, og jeg kom over henne på Gina Tricot i Oslo. Jeg var ikke på jakt etter jeans i det hele tatt, men fikk øye på den ved en tilfeldighet. Hun ble fort det klassiske plagget i garderoben min jeg alltid grep fatt i hver gang jeg trengte den ekstra gode følelsen til en bestemt anledning. En livredder med andre ord. Det spesielle plagget som passer til absolutt alt. Her om dagen gikk hun rett og slett i stykker, og jeg måtte kaste henne. Ikke moro. For hva gjør jeg nå? Jo, nå må jeg ut å finne meg en ny, og det er som kjent litt krise. Luksusproblem, men dog et problem. Gode jeans vokser ikke på trær, og jeg har liten tro på at Gina Tricot fører denne modellen fremdeles…Wish me luck!

  Kristen og meg ute på tur. Ååå, jeg savner henne veldig allerede! Det er blitt et tomrom i garderoben, og jeg liker det dårlig. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *