C-H-O-C-O-L-A-T H-E-A-V-E-N

Jippi! Se hva som lå i postkassen min! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Sjokoladeabonnement er genialt. Disse godbitene er så mettet på smak, aroma og kvalitet at tungen løper løpsk i euforisk glede over hva som åpenbarer seg når tennene knekker sjokoladetrekket og innholdet eksploderer under ganen. Dette MÅ du bare prøve!

Denne gangen har jeg fått nydelige Herresjokolader! Ølsjokoladen er en lysbrun kule med røstet byggmalt. Den er basert på Moss juleøl, og Moss maltekstrakt. Sammen med lys 40% sjokolade smaker den rikt og sødmefylt med knasende røstet byggmalt fra Egersunds Bryggeri. Himmelsk!

Whiskysjokoladen er en lysbrun sjokolade med mørke striper. Dette er en 18 år gammel Glenlivet pure single malt whisky i mykt melkesjokoladefyll. Det er ingen grunn til å være måteholden, for alkoholen fordunster etterhvert. Dette er fra og med nå min måte å nyte whisky på…

Sigarsjokoladen er en mørkebrun kule med hvite striper. Habana sigar og Backe Gabrielsen Cognac gjør denne sjokoladen til en nytelse. Smaker like deilig som sigar lukter.

Peanøttsjokoladen/Kråkereiret fant sjokolademisjonæren opp til Mossekråkene. Melkesjokoladen har en deilig karamellsmak som passer perfekt til salte peanøtter. Jeg elsker karamell.

I tillegg til disse nye vidunderbitene fulgte sjokolademisjonærens favoritter med i pakken. Pasjonsfrukt, Lakris, Pecan og Chili. Pecansjokoladen og Lakris er også mine favoritter. Pecan inneholder karamellisert pecannøtt, fingersalt og lys sjokolade. OMG! Det knitrer i munnen av knekk, salt og knasende biter av nøtter. Lakris er det mørke hjertet. Det er fylt med anis og lakris, trukket med den fineste sjokolade, som har en bitter, fruktig smak. O, øvre makter. Man blir lykkelig av sjokolade ♥.

Sjokolademisjonæren Anne Kristin Bakke tilbyr sjokoladeskole, sjokoladeabonnement og sjokoladeopplevelser. På sjokoladeskole blir du kakaoklok, lærer å kjenne duften av sjokolade, observere alle smaksvarianter og kjenne ulike ettersmaker. Hun tilbyr også foredrag med sjokoladesmaking ♥. Ha en herlig helg, alle fine 🙂 .

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *