COUNTRY AT THE BARN

Min søte venninne Marita Jacobsen tok to bilder av oss i går på Herregårdskafeen som hun har sendt meg. Jeg glemte selvfølgelig å ta med meg kamera selv. Her er fra venstre: Freddy Holm, Åsmund Solli, Omar Østli, Terje Støldal og meg selv i aksjon. Det ble en herlig kveld. Vi koste oss veldig, publikum koste seg og selve lokalet er utrolig hyggelig å være i. Det sa alle jeg snakket med etterpå. Herregårdskafeen er helt unik, og Ann-Chatrin som driver stedet er utrolig dyktig. Det har vært en ære å få lov til å spille der, og en glede å få bli kjent med jentene som jobber der også. Vi kommer gjerne tilbake 🙂 .

Det kom utrolig mange mennesker for å høre på oss. Det ble stinn brakke! Vi er så takknemlige for det, at ord blir fattige. Tusen, tusen takk for at dere gjorde kvelden vår til en fest. Dere er best ♥.

Jeg må også få lov til å takke for denne vannvittig vakre blomsterdekorasjonen. Den består av hvite orkideer, prestekrager og hvite roser. Nydelige vesener i publikum hadde tatt den med seg til meg for å gratulere meg med platen min. Den dufter himmelsk av syrlig sitron og honning. Er den ikke fin?

Også den søte krukken de står i. Sukk…

Finnes det noe vakrere? Nei, det gjør ikke det. Jeg blir så glad i hjertet mitt. Tusen, tusen takk for blomstene, de kommer til å lyse opp dagene i lang tid fremover. Og tusen takk for at dere kom 🙂 .

2 tanker om “COUNTRY AT THE BARN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *