CUTE CITYDOGS AND A TINY FASHIONISTA

20130421-091637.jpg
Hvis jeg får det til, synes jeg det er ekstra stas å fotografere hunder jeg ser på gata. På bilder kommer personligheten deres så godt frem. Denne her er kjempeblid!

20130421-091819.jpg
Mens denne er en smule sjenert. Det er ikke alltid gøy å bli tatt bilde av, men litt posering ble det til likevel.

20130421-091950.jpg
En superkul liten fashionista på café med sin mor og hennes venninne. Jeg falt pladask for det nøye gjennomtenkte antrekket hennes, og den søte sveisen. Denne jenta vet hva hun vil. Her sitter hun med solbriller, smokk, Hello Kitty vesken sin og en iPhone. Ett ben i barndommen og ett i voksenverdenen.

20130421-092413.jpg
Plutselig fikk jeg øye på denne damen. For det må jo være en hunn? I en herlig butikk som drives av to italienske menn. Vi ble stående og snakke ganske lenge om Alexander McQueen og duft. De er begge faste kunder hos det nydelige dufthuset Tanagra, og la meg si det sånn: Det ble en smule shopping både her og der. Sukk…Ja, ja man lever bare én gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *