DAGENS DUFT

Endelig! Jeg har vært så nysgjerrig på den nye duften til Madonna, og nå har jeg jammen i meg fått sniffet litt på den.  Den er ikke så aller verst, og min snobbete nese vil la den falle i god jord. Truth or Dare er en duft tydelig inspirert av tuberoseduften Fracas. Fracas er, etter min nese, en av verdens vakreste tolkninger av tuberose, og Madonna har i så måte siktet høyt når hun har lagt på bordet hva hun har ønsket seg. Duften er en Fracas-kopi. Den har også noter av gardenia og vanilje, og etter en times tid kommer vaniljenoten tydelig frem. Madonna har tidligere fortalt at hennes mor brukte Fracas, og at det har vært viktig for henne å skape en duft med referanser mot denne. Det har hun klart.

Truth or Dare trer fram som en litt for snill og litt for grei versjon av originalen, men er likevel mye bedre enn jeg hadde ventet. Til å være en kjendisduft er den mer modig og vågal enn mange av de andre på markedet, derav navnet, og Madonna holder hva hun lover i så måte. Jeg vil absolutt anbefale deg å prøve den, særlig hvis du ikke har vært i nærheten av en tuberoseduft før. Deretter synes jeg du skal prøve originalen, for den er det ingen som kommer i nærheten av. Sjekk i så fall ut www.parfumerie.no.

Jeg fant Truth or Dare hos Kicks på Amfi Borg, og den koster 299 kr for 50 ml.