DAGENS DUFT

Ja, du ser riktig. Sammen med de andre duftperlene mine finnes altså J.Lo Miami Glow. Ikke vet jeg hva som kom over meg, men noe var det i hvert fall. Det hadde seg nemlig slik at jeg skulle et ærend på postkontoret på Halden Storsenter. Jeg trakk en kølapp, godt oppdratt som jeg er, og det var ti personer foran meg i køen. Da Vita ligger rett ved postkontoret, og jeg hadde lyst på litt lett underholdning mens jeg ventet på at det skulle bli min tur, trippet jeg en liten tur innom. Det er jo mye morsommere å se på produkter, sminke og sniffe dufter enn å henge på posten.

Ved kassen hos Vita stod det noen kjendisdufter. Jeg plukket tilfeldig opp J.Lo Miami Glow og dusjet et par pump på underarmen min. Hmmm, den var da ikke så aller verst, tenkte jeg skrekkslagen. Totalt overrasket over at jeg ikke reagerte med avsky, noe jeg hadde forventet at jeg skulle gjøre. Oj, tenk om jeg liker den!? Kjære vene, aldri i mitt liv om jeg skal gå hen og kjøpe meg en kjendisduft, tenkte jeg i det jeg måtte tilbake på postkontoret for å gjøre det jeg opprinnelig kom dit for, nemlig å poste noe.

Dagene gikk, og rett som det var fant jeg meg selv ved kassen hos Vita i sterkt behov av litt Miami Glow. Jeg svinset til og fra, som bien til blomsten. Parfymen luktet søtt, men ikke tungt. Rent og behagelig, litt salt og solkrem, Nivea dusjsåpe og litt kokosaktig og fresht. Litt sånn strand, sol og vind i håret. Ganske fint å tenke på egentlig? En skikkelig sommerduft, med andre ord. Det var i tillegg tilbud på den. Før: 299 kroner, Nå: 199 kroner. Løp og kjøp, med andre ord.

Dypt sjokkert over meg selv, og med et aldri så lite smil om munnen, kjøpte jeg altså J.Lo Miami Glow nøyaktig en uke etter at jeg hadde luktet på den første gang. Altså ikke noe impulskjøp, nei. Aldri, i min villeste fantasi, hadde jeg trodd jeg skulle eie en kjendisduft, og jeg skal være ærlig å si at det nok blir med denne ene. Det er mildt sagt IKKE kred, for å si det sånn. Men hvem bryr seg? Duften er helt OK, den. Selvsagt er det ikke Chanel No 5 detter her, men det er den heller ikke ment å skulle være. Dette er, som min kusine så treffende sa det, billig moro. Både hun og jeg har ekstremt snobbete neser, men vi konkluderte med at J.Lo Miami Glow ble godkjent. Og hvis du er på jakt etter en enkel og grei sommerduft, som fører tankene dine rett til stranda eller stranddusjen for den sakens skyld, så kan jeg faktisk anbefale deg denne. Den går under kategorien varm kokos, og jeg digger kokos. Særlig fin er den sammen med Body Shop sitt Coconut Body Butter, for det har jeg testet ut. Noen liker den tropiske kokosduften, andre ikke. Selv synes jeg det er fint å tenke på Pina Colada, palmesus, sol, azurblått hav og hvite strender. Skal du først ha en kjendisduft er ikke J.Lo Miami Glow det verste du kan få tak i. Det finnes mye verre der ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *