DAGENS DUFT

Jeg er i sommerstemning om dagen, uansett vær. Nå er det juni, og det betyr norsk sommer, enten det er 30 pluss eller 2 grader og regn, vind og snøfnugg fra oven. Bronze Goddess Capri fra Estèe Lauder fant veien fra et parfymeri i Kiel til min badehylle, og det er jeg godt fornøyd med. Dette er den ultimate sommerduften for deg som liker det litt enkelt og greit, men samtidig sofistikert og fresht. Duften har lengre holdbarhet enn Bronze Goddess Soleil, og dufter litt bedre etter min smak. Denne her er med andre ord litt kraftigere uten å være altfor dominerende. Mer av det gode, mindre utvannet.

Capri er laget av parfymør Harry Fremont, og inneholder nydelige noter av solbær, mandarin, sitronblader, jasmin, peon, vanilje, amber, patchouli og musk. Siden jeg liker alt dette, er det naturlig at jeg liker duften, men det er også fordi den er flott komponert. Den åpner med en bæraktig sitrontertenote, og lander med et hjerte av tørr, varm amber og blomster. Duften blir varm og tørr på huden, unngår tropiske blomster og kokosnøtt (noe jeg liker, men ikke hele tiden), og gir en fin følelse av sommer og sval eleganse på en og samme tid. Luksussommer ved poolen på Mauritzius, for å si det sånn. Me like!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *