DAGENS DUFT

Og hva har vi her? Jo, det skal jeg fortelle dere. Her har vi en av verdens kuleste dufter. Den er rikt krydret, og går nok under kategorien orientalsk. Ingredienser som luftig og myk mandarin, kardemomme, kumin og kløver kiler neseborene dine til å begynne med. Deretter får du hilse på lakris, mango og heliotrop, som er duftens hjerte. Tilslutt kommer patchouli, vanilje, amber og cashmir luskende rundt hjørnet, og legger seg som et varmt og mykt slør på huden din i timevis.

Kenzo Jungle L`Eléphant er laget av Dominique Ropion, og kom til alles snuter i 1996. Jeg vil kalle duften for et moderne mesterverk, for det er umulig å finne et snev av 90-tallet i den. Duften er tidløs. Dominique Ropion har laget mange dufter, også Portrait Of A Lady, som jeg har skrevet om på bloggen min tidligere.

Kenzo Jungle var navnet på den aller første Kenzoboutiquen i Paris. Denner duften fungerer nesten som en energigivende aromaterapitime. Den holder stand fra begynnelse til slutt, og utvikler seg med stoisk ro på huden. Akkurat som elefanten er duften stor, høylytt og samtidig lett sprudlende med sin herlige humor. Den dufter helt nydelig, og jeg kan anbefale den på det varmeste. Selv om Kenzo Jungle L`Eléfant er en sterk duft, er den samtidig rund og myk. Den har også noe plomme og rosinaktig over seg, som jeg synes er helt vidunderlig. Mange av de duftene jeg er aller mest glad i, inneholder plomme. Jummy!

Det at den også inneholder lakris er et stort pluss i min bok, da jeg ikke kan leve uten. Lakris må jeg ha, helst hver dag, men det sier seg selv at det ikke er helt bra når man er blitt stor jente. Ærlig talt. Og kan man ikke spise det, kan man spraye det. Genialt. Denne unike duften er det ikke noe sjenert eller unnskyldende over. Den er direkte og tydelig. Noen kaller den faktisk en Juleduft grunnet ingrediensene, men kan du bære denne kan du bruke den til alle anledninger. Jeg kan love deg at du vil høste mange komplimenter, og få mye positiv oppmerksomhet om du er modig nok til å teste den ut.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *