DAGENS DUFT

Første gang jeg kom over denne duften var i New York for mange år siden. En av damene i parfymeriavdelingen på Bergdorf Goodman sprayet den på meg sånn helt uten videre, og jeg må innrømme at det kom litt brått på. Jeg likte den med en gang, men kjøpte den ikke der og da. Noen år senere kom jeg over den igjen, og tenkte at jeg kunne teste den i noen dager. Som sagt, så gjort. Dermed kjøpt. Merkelig. Duften er en lettere og renere utgave av de andre i denne familien fra Dior. Den består av noter som jasmin, appelsinblomst og sukret appelsinskall. I tillegg er den tilsatt et par store doser trenoter. Jeg opplever også noe salt og tangaktig ved den. Den er ganske sterk og tydelig, og virker laget til en dame som mener business. I tenårene hadde jeg en duft som het Ysatis, som jeg var veldig begeistret for, og det sies at Ysatis fra Givenchy er forløperen til Pure Poison. Verden er ikke stor. Denne duften går under kategorien blomstret orientalsk og er både fresh, tung og krydret på samme tid. En av de fineste duftene på markedet. Jeg er stor fan av denne.