DAGENS DUFT

Og slik ble resultatet… utrolig vakkert. La Petite Robe Noir fikk jeg sniffet på i Nice, like før den ble lansert i Norge. Det er det som er så gøy når man er ute å reiser, dufter blir ofte lansert tidligere i utlandet enn her hjemme. Jeg er totalt overimponert over denne videoen, og hjernene bak den er det bare å bøye seg i støvet for. Synes det er ekstra kult at de har valgt «These Boots Are Made For Walking» med Nancy Sinatra som musikalsk følge til den lille sorte. Og for dere som har fulgt bloggen min en stund, er det jo heller ingen hemmelighet at jeg er STOR fan av good music ♥ .

Duften innleder med bergamott og svarte kirsebær. Rose dominerer i hjertenotene, og i bunnen finner vi en varm duft av lakris, patchouli og svart te. Personlig ble jeg ikke umiddelbart forelsket i selve duften, men jeg digger konseptet, ideen og det kunstneriske arbeidet bak markedsføringen av den. Mine favorittdufter fra Guerlain er imidlertid Mitsouko, L`Heure Bleu, Nahema, Shalimar og maaange andre. Gurelain er etter min mening et av verdens beste parfymehus, og ligger mitt hjerte nær. Kanskje passer akkurat denne duften bedre til den enn til meg, det er din nese som bestemmer og flasken i seg selv er kjempesøt. Hvis jeg måtte velge mellom Chanel Noir og La Petite Robe Noir, ville jeg valgt denne. Den inneholder tross alt lakris, patchouli og svart te. Yummy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *