DAGENS DUFT

Det er veldig populært med Noir om dagen. Guerlain har nylig lansert sin La Petite Robe Noir og Chanel er ute nå med sin Coco Noir. En av de største trendene innen fashion for tiden, er også Noir. Noir er et ord som selger, og det betyr sort. Dessuten er sort veldig lekkert, og sorte flakonger er utrolig fint. Dagens duftmerke er etter min mening kongen av sort. Kilian lanserte for noen år siden sin L`Oeuvre Noire, The Black Masterpiece. En kolleksjon vidunderlige dufter av høy kvalitet. Love by Kilian er en av duftene i denne kolleksjonen, og jeg absolutt forguder den. Dette er en gourmandduft, søt, varm og fløyelsmyk. Førførende og fortryllende på en og samme tid. Love er inspirert av den fristende duften en marshmallow besitter. Har du lagt merke til hvor godt det lukter av en pose ferske marshmallows? Helt nydelig! Hvis du først skal ha deg en skikkelig søt og god duft, er denne den beste i sin klasse. Den finnes ikke fruktig og kvalmende. Bare knusktørr og myk, som en marshmallow faktisk er, og veldig behagelig og beroligende. Varm, gylden og rålekker i all sin prakt. Den er til å få vann i munnen av.

Love åpner med en sprudlende neroli. Appelsinblomsten dufter som en iskald Fanta smaker. Deretter utvikler den seg videre mot et hjerte av sambac jasmin, rose og iris, og det er her den tørre varmen utfolder seg. Tilslutt lander den på en seng av vanilje og musk. Dåååån.

Selve fargen på parfymen er ganske lik en god cognac, og Kilian er en ekte cognacarving. Han lager kompromissløse dufter sammen med sin «nese» Calice Becker, bruker kun de sjeldneste og mest eksklusive essensielle oljene og alle flaskene er refillbare. Det betyr at den flasken du har kjøpt, har du hele livet. Et lite problem er at man kanskje må bo i Cannes eller et annet sted i nærheten av et parfymeri som selger Kilian. Det er vanskelig å kjøpe påfyll fra Halden, for å si det sånn. Jeg fant Love by Kilian hos nisjeparfymeriet Taizo i Cannes i sommer, og jeg angrer ikke. Hvis du virkelig vil unne deg noe skikkelig «Noir» denne høsten, la det bli en duft fra Kilian. And don`t be shy about it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *