DAGENS DUFT

Denne duften er fantastisk velgjort. Jeg kom over den i New Jersey, og kjøpte den i gave til min fine kusine. Da hadde jeg ikke selv sniffet på den. Dessverre var det bare ett eksemplar igjen av den i det parfymeriet jeg fant den i. Jeg ville ha den bare på grunn av flakongen, men kusinen min hadde fortalt meg litt om hvor god den var. Hun har god smak, så jeg var ikke redd for å kjøpe den usniffet. Hjemme luktet vi på den sammen, og jeg ble helt fra meg over hvor vakker den var. Jeg kunne finne den på nett, men lot det være. Jeg liker å handle over disk. Dessuten minnet den meg ganske mye om Shalimar og Mitsouko fra Guerlain, som jeg forguder, så jeg trøstet meg med dem til jeg kom over savnet av den.

I sommer var jeg i Cannes, og der fant jeg den hos mitt favorittparfymeri Taizo. Jeg ble så glad! Endelig kom den min vei, og jeg kjøpte den med et lykkelig smil om munnen. Bal A Versailles ble laget i 1962 av Jean Desprez. Den er et mesterverk av en duft. Toppnotene i den er rosmarin, appelsinblomst, mandarin, sjasmin, cassia, rose, neroli, bergamot og sitron. Sukk… Hjertet har sandeltre, patchouli, syrin, vetiver, orrisrot, ylang ylang, liljekonval og lær. Og dere som har fulgt meg en stund vet jeg liker litt svette dufter med lær og appelsinblomst…det er så nydelig og hudnært. Varmt. Basen har tolubalsam, amber, musk, benzoin, civet, vanilje, cedar og røkelse. Altså, ord blir litt fattige kjenner jeg. Det er ikke én ingrediens her jeg ikke liker. Duften er anbefalt å bruke på kveldstid, men den passer til alle anledninger hvis du elsker å ha den på deg.

Bal A Versailles er en ekte retro vintage duft. Den har en varm, kremet og beroligende aroma. Den har også en lett svett og kroppslig note som bare gjør den mer ekte og organisk, uten å virke støtende. Den er mesterlig komponert, rett og slett supersexy. Ord som mørk, dyp, mystisk, møkkete og balsamaktig dukker opp. Lær og røkelse sammen med roser og sjasmin fortryller neseborene og forgyller enhver anledning du måtte bruke den i. En perfekt duft på denne årstiden ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *