DAGENS DUFT

Nå som kuldegradene biter seg fast i nesetippen kan det være fint å bruke duft å varme seg på. Comme des Garçons er en vidunderlig duft som passer like bra til menn som til kvinner. Jeg elsker denne her. Den er utrolig vakker, varm og nydelig på huden. Dette er ingen klassisk oppbygget duft. Den er snarere en blanding av nøye utvalgte råvarer som sammen fungerer utrolig fint. Hver ingrediens spiller sin egen melodi i komposisjonen.

Comme des Garçons må testes på huden fordi det er uvisst hvilken del av den som vil være kompatibel med akkurat din hud. Duften er laget til en personlighet, som uten å gjøre det med vilje, utstråler noe som ingen andre har og skinner i rommet. Merket selv vil heller ikke gå ut med noen beskrivelse av den. Det som kan sies er at den er fantastisk varm og krydret. Derfor er den perfekt å varme seg på nå i vinterhalvåret.

Duften er fresh, ren og lett søt, men ikke noe fruktfat. Heldigvis. Hovedingrediensene er labdanum, kvae, styrax, galbanum, sandeltre, kanel, lilje, høy, svart pepper, røkelse, geranium, kardemomme, muskatnøtt, tyrkisk rose, fransk honning og koriander. Parfymen er ganske sterk til å begynne med, men gi den noen minutter på huden og den lander mykt og varmt mot kanel, honning, rose og røkelse.

Comme des Garçon kom i 1994, og det er Mark Buxton som er nesen bak. Hvis du ønsker deg en duft som er helt spesiell, som få andre du kjenner har kanskje, er dette den. I tillegg holder den deg varm og god gjennom minusgradene og tilsetter hver kalde dag en gylden glød. Jeg kjøpte min hos et av mine favorittparfymerier i Oslo, www.parfumerie.no. De fører mange av Comme des Garçons sine dufter. Helt klart et favorittmerke i min bok ♥. Sjekk det ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *