DAGENS DUFT

20130516-091035.jpg
Sola skinner og himmelen er blå, det er til og med en litt lun varme i luften. Da er det på sin plass å tipse dere om den perfekte vår og sommerduften! Séville À L’ Aube fra L’ Artisan Parfumeur. Jeg kom over den i Nice, og jeg absolutt elsker den! Den dufter friskt og saftig som den ferskeste appelsinlimonaden du kan forestille deg. Notene i den er appelsinblomst, lavendel, rosa pepper, jasmin, magnolia, bivoks, bensoin og røkelse. En orientalsk duft der appesinblomsten har hovedrollen.

20130516-091739.jpg
Séville À L’Aube dufter som dette treet. Den åpner med en klar og tydelig appelsinblomst som holder seg gjennom hele dagen. Den er fløyelsmyk og kremet, grønn og saftig. Lavendelen er tydelig til stede i min nese, og den gjør at duften ikke blir for søt. Parfymen er sprudlende, glad og fornøyelig og vil garantert løfte deg opp en dag du trenger det, og er du på godt humør fra før blir det bare opptur etter et par splash fra denne her.

20130516-092307.jpg
Den har noe mystisk og elegant over seg, er både feminin og unisex. Séville À L’ Aube blir rikere og mer krydret etterhvert som den godgjør seg på huden, honning og vanilje dukker opp og den er vakkert nostalgisk samtidig som den er moderne og elegant. Duften er laget av Bertrand Duchaufour og er en limited edition. Originalen fra 2005, Fleur d’ Oranger, skal visstnok være enda bedre, men den er dessverre ikke å få tak i lenger. Sukk, tårer og hjerte smerte. Uansett takker jeg øvre makter for at jeg slo til da denne traff nesetippen min, for den er vanvittig vakker! Ord blir fattige…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *