DAGENS DUFT

20130529-074628.jpg
Denne duften overrasket meg fullstendig! Jeg ble forelsket i den ved første sniff, og det skjer ganske sjelden for meg når jeg står og snuser litt i hyllene i vanlige parfymerier. Det sa pang! Wow, tenkte jeg. Hvorfor har jeg ikke oppdaget deg før? Kanskje fordi jeg ikke liker originalen?

Chanel Chance Eau Fraiche er like frisk og sprudlende som den ser ut. Den kom på markedet i 2007 og er laget av nesen Jaques Polge. Takk, Jaques.
Dette er en grønn citrusduft med toppnoter av sitron og kvae. I midten dukker rosa pepper opp sammen med vanilje og sjasmin. I bunnen ligger teaktre, iris, hvit musk, vetiver, amber og patchouli. Jeg digger denne duften, og er sjokkert og lykkelig over hvor glad den gjør meg. Haha!

20130529-075620.jpg
Jeg opplever den veldig grønn og krisp. Samtidig er den saftig, men ikke søt. Melon, slangeagurk, gress, mose og trenoter kjenner jeg også i den på min hud. ( Ikke la deg skremme av ordet melon, den er svært diskret og ikke egentlig tilstede i duften. Det er bare nesen min som synes å oppfatte bittelitt av den på en fin måte ). Chance Eau Fraiche er både feminin og maskulin, og den kan lett bæres som en cologne av en mann. Den er varm og inkluderende, men grønsken i den gir den en liten tvist. Jeg liker også at den har så mye ved seg at noen sikkert også vil mislike den, selv om jeg i min rosa forelskelse ikke kan fatte og begripe hvordan denne duften kan mislikes. Dette er en klassiker og den kommer garantert til å følge meg i hele sommer. Chanel Chance Eau Fraiche sitter godt og lenge, jeg hadde glede av den fra morgen til kveld, selv om den «bare» er en Eau de Toilette. Love, love, love it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *