DAGENS DUFT

20130531-084701.jpg
Det aller aller beste med våren er syrinene, i alle dens fargevarianter. Jeg får ikke nok av denne duften, den er hinsides vakker. På tidlige morgenturer dufter den ekstra mye, og heldigvis er det ikke så mye folk ute så tidlig, for jeg står jo med nesa inn i en syrinbusk rett som det er. Det tar sin tid å sniffe seg gjennom alle på min rute så for å rekke hjem til frokost og jobb må jeg være tidlig ute.

20130531-085115.jpg
Hvis du elsker duften av syriner like mye som meg finnes et godt alternativ på flaske. En Passant fra Frédéric Malle er det nærmeste naturen du kommer, og den er utrolig god. Likevel er det ingenting som kommer i nærheten av ekte vare, men En Passant er den aller beste tolkningen av duften på markedet etter min mening, og jeg er veldig glad i den. Nyt fredagen, og sniff inn!

2 tanker om “DAGENS DUFT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *