DAGENS DUFT

20130620-114720.jpg
For en liten stund siden var jeg i Oslo, og kom selvfølgelig hjem med en vakker duft. Intet mindre enn et lite kunstverk, faktisk. Une Fleur De Cassie er en duft for deg som er betatt av 30-tallet og en tid da kvinner ikke var redde for å bære sterke, rike og kraftige dufter. Duften oser eleganse og overflod. Notene i den er mange og sammensatte, komplekse og interessante. Bergamot, rose, viol, aldehyder, cassi, mimosa, sjasmin, kløver, musk og sandeltre. Alt jeg elsker, selvfølgelig.

Av og til trenger man en motvekt til alt det rene, friske og freshe. Une Fleur De Cassie er tung, deilig, svett og sexy. Den dufter himmelsk av sjasmin, mimosa, cassi og rose. Musk og sandeltre holder den hot hot hot på huden, mens blomsterabsolutene i den gir den saftig tyngde. Vanilje og litt mandler runder den av til en eneste luksuriøs og overdådig haute couture kjole.

20130620-115804.jpg
Parfymen, for dette er en skikkelig parfyme som dufter skikkelig parfyme, kom i 2000 og er laget av Dominique Ropion. Han er nå stjerneparfymør hos IFF. Dominique overgir seg til instinktet sitt og lager nye harmoniske akkorder ved å sette sammen ingredienser som er hverandres ytterpunkter. Hans arbeid er spesielt på grunn av spenningen mellom presisjon og frihet. Love, love, love it! Ha en vidunderlig og velduftende dag videre, og hvis du ønsker deg en helt unik duft, bør du sjekke ut denne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *