DAGENS DUFT

20131228-211917.jpg
Jeg kan ikke få nok av denne duften for den er en av de aller vakreste som finnes. Jeg nevnte svibelen i fjor, og jeg nevner den i år igjen fordi den er hva jeg vil definere som en sann klassiker. Den fyller hele rommet den står i med en stille, myk og beroligende aroma det ikke finnes maken til. Det lukter så godt av søtt, grønt, våt jord, gummihansker, sopp og istapper som drypper i sola. Det er som å ha selve våren på besøk i stua midt på svarte vinteren. Duften sprer solskinn i sjelen, og gir hver dag en bemerkelsesverdig nydelig start. Tenk at en blomst kan være i besittelse av en så vanvittig fin parfyme. Hvis jeg i teorien måtte velge én duft for resten av mitt liv, måtte det bli denne. I praksis helt umulig selvfølgelig, siden jeg har så utrolig mange jeg liker. Både rose, sjasmin, liljekonval, hvitveis og syrin er uimotståelige, men svibelen troner øverst av dem alle for meg. Ingen over, ingen ved siden. Hvilken duft ville du valgt for resten av ditt liv hvis du bare fikk velge én eneste? Del gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *