Dagens Duft

  Det er like spektakulært hvert eneste år, og jeg er glad og lettet for at jeg rakk hjem til årets syrinblomstring. Denne duften er så vakker at det nesten er umulig for meg å beskrive helt presist hvor fin jeg synes den er, men dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg mener duften av syrin er helt i toppsjiktet av hva naturen har å by på. Dessuten passer jeg på å nevne den hvert bidige år, for jeg vil jo så gjerne at alle som én skal bli lykkelige og harmoniske mennesker av å lukte på syriner. Hehe! De er her nå en kort stund før de forsvinner, så nyt dem mens du kan. 
  Verden er sikkert full av fine tolkninger på flaske, men min favoritt er En Passant fra Frédéric Malle. Jeg henter den ut fra beautyboden hvert eneste år på denne tiden, og bruker den nesten helt ut november. Parfymen er en så vakkert laget tolkning av Syrin at den tar deg med seg til et vårens univers på et blunk. Og det aller beste med den er at jeg kan kose meg med duften av Syrin lenge etter at naturen har tatt den fra meg for i år. Så ekte er den, og jeg er like takknemlig for at Olivia Giacobetti har skapt den som jeg er for at Bob Dylan har skapt så flotte sanger. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *