DAGENS DUFT DØGNET RUNDT

Det går i denne her om dagen, kvelden og natta, for å si det sånn! Jeg elsker denne duften. Den er helt vidunderlig og passer til absolutt alt. Helt klart Den Lille Sorte i duftgarderoben, en must-have av dimensjoner. Én av de duftene jeg er helt avhengig av, og som jeg har brukt helt opp, og kjøpt på nytt. Musk, appelsin, osmantus, amber, vanilje og vetiver. Say no more! Kort fortalt en skatt i mainstreammarkedet, og hvis du er glad i dufter med musk MÅ du sjekke opp, jeg mener sjekke ut, denne. Den kom i 2003 og finnes i edt og edp. Begge er like gode, men jeg er svakest for edt-varianten. Den sitter lenge på huden, er av høy kvalitet og dufter himmelsk! Et mesterverk av en duft laget av nesene Christine Nagel og Francis Kurkdjian. Mmmmmm…
Nå er jeg på farta for å synge i Brygga Kultursal sammen med Folk i Halden, har nettopp kommet hjem fra klipping i salongen og skal «pønte meg opp» et par hakk for kveldens festligheter. Litt makeup og denne duften, og jeg blir som ny! Tudelu 🙂 .

20131224-111444.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *