DAGENS FINESTE KONTRAST

20140409-130920.jpg
Her kommer jeg hjem fra en alltid like inspirerende og herlig spinningøkt med Caroline på Spenst, åpner postkassa på veien inn og oppdager en liten eske med navnet mitt på. Fantastisk! Oppi esken ligger nydelige sjokolader fra Dragelade. Jeg abonnerer som kjent på sjokolade, og nå er det påskegodtene som har kommet! Spinning og sjokolade? En fantastisk kombinasjon. Anbefales på det varmeste. Himmel, så fint det er å få hjemmelaget, smaksrike og søte sjokoladebiter rett på døra. Lucky me! Nå er det ikke påske riktig ennå, jeg må spare de til da… Noen som tror jeg klarer det?

Denne gangen er det appelsinkonfekt, sitrusmarsipanegg, appelsinkråkereir, egglikørsjokolade og tiquilashotsjokokaden som skal ligge i påskeegget. Dette skal holde hardt. Det er 7 dager til påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *