Dagens små snapshots.

  Verdens beste frokost! Dagen startet på nydeligste vis, altså. Grønn spinat-og kiwismoothie, en stor Cappuccino og min partner in crime; Vibeke Sjøvold. 

 Her er det like før jeg skal til pers. Ser dere de to herlige herrene bak der? De gjør en kjempejobb med radio og musikk her i landet. Det burde vært en Nobels Radiopris! Da hadde O-Radio blitt en soleklar kandidat. Tor Andersen og Lars Ulseth. Kunnskapsrike, dyktige, erfarne og durkdrevne folk på rett sted. 

  Her blir jeg grillet med gode spørsmål om den nye plata mi, som Gud forby, slippes løs i morgen den dag 29.1.2016. Tor Andersen setter en liksom på plass på en sånn trivelig måte. Haha! Verdens beste radiomann, etter min mening. 
  Meg og toget på vei til Halden. Når man har vært oppe siden 03.00 av respekt for togtidene, er det på sin plass med en nsb-selfie!
  Så kom sola og pyntet opp hele togkupéen 🙂 ! Det var digg! Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk, Ordentlig Radio, og hjertelig tusen takk for nydelig frokost også. 

Foto: Vibeke Sjøvold og meg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *