DEN ER HER!

I dag dukket denne boblekonvolutten opp i postkassa mi. Fine Håkan på Rootsy har sendt meg noen promoplater. Nå er den her, jeg kan holde den i hånden min, ta på den og ikke tro det er sant. Fra juli i fjor og frem til i dag har plata mi gått fra å være abstrakt til å bli helt konkret. Den finnes i virkelighteten, og ikke bare i hodet mitt. Tusen, tusen takk til alle som har bidratt med sine unike talenter for å gjøre denne plata mulig. Tusen, tusen takk til de flotte kollegaene mine i salongen, som holdt fortet da jeg var i studio og sang. Tusen, tusen takk til Kai Andersen i Athletic Sound, produsent Fats Kaplin, Håkan og Elin Olsson på Rootsy og Omar Østli. Både for det musikalske bidraget, og for de flotte bildene i cd-heftet. «Hege» kommer 26. september, men allerede nå kan du forhåndsbestille den i nettbutikken til Rootsy. Hvis du går inn på www.rootsy.nu og klikker deg videre på «shop» eller «kommande», finner du den. Der kan du også lese litt mer om meg. Jeg blir utrolig glad hvis du vil sikre deg et eksemplar 🙂 . Kanskje vi ses på konsert? Neste spilling for meg blir 7. september i Ørebro. Der går festivalen Live At Heart av stabelen, og vi er så heldige å få lov til å være med der. Vi gleder oss veldig til det, og skal på klokka 20.00. I mellomtiden, ha en herlig helg i sola. Big hugs from me to you ♥ .

4 tanker om “DEN ER HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *