DEN PERFEKTE FARGEN!

20130305-164219.jpg
Jeg liker den anvendelige fargen taupe veldig godt. Den er genial til alle anledninger, dag og kveld. Nå har jeg skaffet meg en liten kolleksjon matte og skimrende konsistenser, og er så fornøyd! Denne fargen er en perfekt blanding av brunt, grått, rosa og beige, og passer derfor til alle. Her ser du Quarry Matte og Satin Taupe fra MAC, og Maestro 22 fra Armani. E. L. S. K.

Hvis du ønsker deg en komplett makeup-garderobe er denne fargen et must i sminkepungen, og er like viktig som den lille sorte er i skapet ditt. Du kan fint bruke den alene, tørr eller våt, og som det perfekte utgangspunkt sammen med andre farger/skygger.

Det er ikke så lett å finne den rette nyansen, balansen mellom varme og kalde pigmenter er viktig her. Derfor ble jeg så glad da jeg fant disse, de er perfekte! Min gamle fra Lancôme har jeg til nå ikke funnet en fullgod erstatning for, så hvis du er på jakt etter en super taupe kan jeg anbefale deg de tre her 😉 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *