DER SKAL GIGGES!

Og det i selveste Fredrikshald Teater! I anledning kvinnedagen fikk vi, Omar Østli og jeg, en forespørsel om å delta på en konsert her i kveld. Det takket vi selvfølgelig ja til. Konserten arrangeres av Eva Stømner, og heter «Kvinnestemmer i Halden.» Showet begynner klokka 19.00 og overskuddet går til Care. Konserten er støttet av Sparebankstiftelsen i Halden. Dette kommer til å bli en flott aften der mange fine damer fra Halden synger og spiller for en god sak sammen med like fine menn. Jeg er selv så heldig å ha blitt sause forkjøla, men som den gamle sjefen min lærte meg: «Eneste grunn til fravær er skuddskader og omgangssyke!» Så så lenge jeg kan lage lyd og kan stå på bena stiller jeg opp med den stemmen jeg har i dag. Selv om den har et lite touch av tha cold sound. Hehe.

Backstage sweets! Beste Eva skjemmer oss bort. Jeg må innrømme at jeg gikk i sirkel rundt dette bordet mens jeg ventet på min tur til å ha lydprøve. Hadde ikke lyst til å dra hjem i det hele tatt. I skrivende stund er det ca. én time til konserten starter. Billetten koster 250kr og selges i døra av vår alles kjære teaterdame Inger. Vel verdt å møte opp bare for hennes blide fjes. Vi gleder oss! Tusen takk, Eva Stømner, for at vi fikk være med på dette. Klemmer fra Omar og meg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *