DET BESTE PUDDERET

Det var på høy tid at jeg fikk tak i et par bokser pudderperler fra Guerlain. Mitt er snart slutt, og fordi jeg alltid er redd for at de skal slutte å produsere dem, sikrer jeg meg noen eksemplarer hver gang jeg er ute og reiser. Dette pudderet er en klassiker, og jeg kan anbefale det på det varmeste. Det dufter himmelsk, kan brukes overalt der du måtte føle for litt ekstra skimmer og det gir en utrolig delikat glans til huden. Denne gangen kjøpte jeg med meg 02 og 03. Du kan nemlig blande dem, bruke dem som rouge og det er alltid smart å ha en litt dypere tone nå i sommersesongen. Huden forandrer farge fra vinter til vår og sommer, og resultatet blir selvsagt mer naturlig når pudderet passer perfekt til fargen i huden. Du finner det også i 01 for deg som er ekstra lys.

Pudderet korrigerer hudtonen og jevner ut fargeforskjeller. Det er derfor det er ulike farger på perlene. Grønt korrigerer rødt i huden, lilla korrigerer gulskjær osv. Bruk en stor kost og roter den i boksen. Da får du med deg alle de små pigmentene, og børst over huden. Voila!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *