DETTE BLIR GØY!

20131114-111755.jpg
På selveste bursdagen til Isabel Marant pour H&M arrangeres det en aldri så liten fest på Tistasenteret. Jeg er så heldig å få lov til å være en av modellene stylist Bodil Nilsson skal vise ulike stylingtips på, og sammen med tre andre modige damer skal vi stå på scenen og lage show. Jeg både gleder og gruer meg litt, for nå er det ikke jeg som har kontrollen. Litt sunt er det jo å gå litt på utsiden av komfortsonen sin, og Bodil er kjempeflink. Vi fikk møte henne i går, og vi er i trygge hender. Klokka 14.00 skal vi rundt på senteret og plukke klær, og det er nok ikke fritt for at antrekket mitt blir en smule inspirert av min designerheltinne Isabel Marant. Sommerfuglene blafrer litt i magen min med vingene sine, men jeg gleder meg masse også! Var det ikke jeg som skrev i innlegget På Tå Hev Inn i Vinteren at man ikke skulle ta seg selv så høytidelig? Nå får jeg skylde meg selv! Har jeg sagt A får jeg jaggu si B også! Noen prøver å peppe seg opp her…hehehehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *