Dette er Hans!

  Jeg har en veldig snill mor. Hun kom innom salongen med knallgule påskeblomster til oss her forleden, og jeg satt i salongen i kveld og ville klippe sveis på kyllingen i blomstene like før stengetid. Dere ser han trenger en klipp? Han har fått navnet Hans. Bedre å klippe Hans enn seg selv, tenkte jeg. Jeg kjedet meg en smule, det var stille og rolig etter travle dager før Påske. Jeg kom aldri så langt, for det dukket opp to nydelige mennesker som ville klippe seg, og da slapp Hans unna. Nå stenger vår fargerike og kreative verden i to små dager, men han fine karen her holder nok en skikkelig påskefest nå som han er » alene hjemme «. Det er til og med et lite lager påskemarsipan på bakrommet 🙂 ! Nyt dagene, alle sammen. De er få. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *