DET ER GRATIS Å DRØMME

Noen vil ha typen, jeg vil ha skjorta. Så fin! Den er fra Guess. Jeg er vanligvis ikke så begeistret for klærne Guess har til damer, men denne herreskjorta er fantastisk!

Noen vil ha typen og jakka. Jeg vil ha jakka. Den er fra Just Cavalli, og er det noe Roberto Cavalli kan så er det Rock`n Roll Glamour. Me like!

Jeg har alltid vært glad i grått. Dette antrekket er ton i ton, og jeg synes det er kjempefint! Det lille tørkleet  og de to lommene på jakkens høyre side setter prikken over i`en. Dessuten er det så fint med smale jakkeslag. Fra The Kooples.

Alle fine klær og bilder er fra marsutgaven til britiske Elle. Se på det coveret. For noen farger. Jeg vet jeg kan lese blader på nett, men jeg liker å holde blader og bøker i hendene mine. Kanskje fordi pappa var trykker? Han lærte meg mye om papirkvalitet og layout. Duften av nytt fersktrykket papir og en kopp te, er en uslåelig kombinasjon.

Alt som glitrer gjør meg glad! Denne paljettjakken er sleng-deg-i-veggen-fin. Setter opp den på ønskelisten også, jeg. Fra Zadig & Voltaire, eksepsjonelt modellert av Erin Wasson.