DO BLONDES HAVE MORE FUN?

20130309-071442.jpg
And do the brunettes remember it the next day? Det er det jeg skal finne ut av i dag! Vi har fått den store gleden av å teste ut et nytt blekepulver i salongen. Det er alltid gøy å prøve nye ting, og på jobb i dag skal dette morsomme pulveret til pers. Siden jeg er en brunette, og det står på boksen at jeg husker godt skal nok dette gå helt strålende!

20130309-072250.jpg
Ok, spøk til side. Bleking og lysning av hår er alvor, så det gjelder å holde tunga rett i munnen. Det som er fint med dette pulveret er at det er uten amoniakk, støvfritt, inneholder mintolje og svir derfor ikke i hodebunnen. Den superfine mintgrønne fargen nøytraliserer varme pigmenter i håret, og hindrer derfor røde, orange og gule pigmenter i å dominere. Det liker vi! På grunn av mintoljen virker også blandingen avkjølende på hodebunnen, og det liker vi enda bedre! Den friske duften av mint er heller ikke å forakte. Mitt frisørhjerte jubler! Dette produktet har alle egenskapene jeg krever av det, og passer perfekt i salongen til vår miljøvennlige profil. Gleder meg til å gå på jobb, hver dag. Er jeg ikke heldig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *